Rouwbloemen

 

Bloemen maken een afscheid van een dierbare persoonlijk en compleet. Wij kunnen u helpen om de rouwbloemen zo persoonlijk mogelijk te maken. Hield uw dierbare van kleur, of mag het juist ingetogen? Een speels rouwstuk met gemengde bloemen of juist klassiek met alleen maar rozen? Er is heel veel mogelijk en wij staan altijd open voor nieuwe persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale vorm, of een persoonlijk voorwerp wat we in het bloemstuk kunnen verwerken.

 

Van maandag t/m zaterdag kunt u van 9.00 – 17.00 uur rouwarrangementen komen bestellen. (Op zondag nemen wij geen bestellingen aan.) In de winkel hebben wij een boek met voorbeelden van verschillende rouwstukken. Er is van dit boek ook een uitleenexemplaar aanwezig zodat u rustig in uw eigen omgeving, met eventueel de familie, kunt kijken wat voor rouwbloemen u mooi vindt.

 

Ook verzorgen wij rouwlinten. Deze drukken wij zelf, waardoor we ook hier aan veel wensen kunnen voldoen. Zo kunt u kiezen uit de kleur van het lint (foto onder aan de pagina), het lettertype, de kleur van de tekst en de taal.
(Wij kunnen Chinees verticaal op het lint drukken).

Bezorging

Omdat u het in deze emotionele periode al erg druk heeft, kunnen wij u helpen door het rouwwerk te bezorgen op locatie. Dit is af te spreken tijdens het bestellen van de rouwbloemen. 

Verzorgingstips

Om uw rouwstuk tot en met het afscheid mooi te laten zijn, hebben de bloemen aandacht nodig. Vaak helpt de uitvaartonderneming hierbij.

Verzorging:

  • Zorg er tijdens het transport voor en als het rouwarrangement op zijn plek ligt, dat het bloemstuk niet in de zon ligt, geen tocht krijgt en de airco uit staat. 


  • De rouwbloemen hebben dagelijks water nodig. Dit moet goed tussen de bloemen, op de oasis. Let op, u kunt nooit te veel geven, het water wat te veel is loopt eruit. 


Condoleance

In De Tuin is het mogelijk om een condoleance te houden. Een informele plek waar u met uw familie en vrienden elkaar steun kunt geven.

Jullie kunnen ook even ontspannen na de emotionele dag door een rondje te lopen door De Tuin.

De foto's van de rouwstukken hieronder zijn voorbeelden.
Het is belangrijk dat u kijkt naar wat u mooi vindt. Denk aan de kleur, de stijl, de vorm en de soorten bloemen. Dit kan bij (bijna) ieder rouwstuk naar uw wens aangepast worden.

Kistbedekking

Persoonlijke Voorwerpen

De persoonlijke voorwerpen worden door u zelf aangeleverd.

persoonlijk rouwstuk rouwarrangement kistbedekking orchideeën rozen

Eigen Orchideeën uit het huis van de overledene.

rouwstuk rouwarrangement natuurlijk stronk persoonlijk boek leesboek

Voor de boekenliefhebber.

rouwstuk rouwarrangement kistbedekking speelkaarten klaverjassen rozen

Speelkaarten verwerkt tussen de bloemen.

Natuurlijk

Biedermeier

Rouwboeket

Rouwlinten

rouwstuk rouwarrangement rouwbloemen rouwlint rouwlinten kleur kleuren

Zoals op de foto te zien is, hebben wij (bijna) alle kleuren rouwlinten.
Een lint passen wij vaak aan naar een rouwstuk, maar als er een persoonlijke voorkeur is houden wij hier natuurlijk rekening mee.

Ook hebben wij verschillende kleuren opdrukken:  goud, zilver, zwart, blauw en rood.

Kom langs in onze winkel!

Rozen & Radijs

Aalsmeerderweg 938

2154 ME Burgerveen
Haarlemmermeer
Noord-Holland

Openingstijden

365 dagen per jaar geopend


maandag t/m zaterdag:
7.00-18.00 uur
Bestellen: 9.00 - 17.00 uur.

zon- en feestdagen:
10.00-17.00 uur
Alleen ophalen.

Bellen mag ook!

0172-508387

info@rozenenradijs.nl

IBAN NL19 RABO 0127703608